Alte Oferte

SOVATA – VILA MAGISTRAȚILOR

VILA MAGISTRAȚILOR SOVATA
-Centrul de pregatire Sovata-

OFERTA PREȚ SEJUR EXTRASEZON/SEZON 2016

Centrul de Pregătire Sovata este unitate destinată odihnei si refacerii capacității de muncă dar si centru de pregătire profesională şi perfecţionare .
Cunoscuta si sub denumirea de Vila Magistraţilor, locația a fost dată în exploatare în mai 2002 şi este amplasată pe promenada principală a staţiunii, în două corpuri de vile vechi de 100 ani, renovate şi modernizate.

PENTRU TARIFE SI ALTE INFORMATII CLICK AICI

Vila Magistraţilor este situată în staţiunea balneoclimaterică Sovata, oraş central nordic al României (judeţul Mureş) aflat pe cursul superior al râului Târnava Mică, la poalele munţilor Gurghiu la o altitudine de 500 m, la o distanta de 60 km de orașele Sighisoara si Târgu Mureș.

Pârtiile de schi Sovata se afla la 7 km de Centrul de Pregatire Sovata. Exista doua pârtii, una de nivel mediu și alta pentru copii sau începători (Aluniș si Aluniș 2)
Pârtia Aluniș are un grad mediu de dificultate cu o lungime de 1100 metri și o diferență de nivel de 350 metri.
Pârtia Aluniș 2 este pentru începători cu o lungime de 300 metri si o diferența de nivel de 30 metri. Accesul pe pârtii se face cu telescaun si teleschi.
Echipamentele de schi se pot închiria de la punctele de închiriere special amenajate.

In vederea organizării unor acțiuni de pregătire profesionala cât și pentru odihnă unitatea noastră poate oferii servicii de cazare pentru 98 de persoane (camere duble sau apartamente) si servicii de masa in restaurantul unității (capacitate 100 locuri).

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × three =