• 158-160 sos. Olteniței, Sect. 4, București 041323 RO
  • +(40) 21 9950
  • Lu.-Vi.:  8:30am-4:00pm   W/end:  Închis

Aplică pentru bursa ”IULIAN MEDREA”!

În cei aproape 30 ani de la primii pași ai României în IPA, această secție națională a crescut și s-a dezvoltat prin contribuția decisivă a mai multor persoane care au ocupat funcții atât în Comitetul Executiv Național, dar și la nivelul Comitetelor Executive Regionale. Dintre aceste persoane, se distinge figura a celui care a fost general – locotenent (r.) dr. ing. IULIAN MEDREA, emblematică pentru IPA Secția Română atât la nivel național cât și internațional!

Eforturile acestuia și dăruirea de care a dat dovada nu au rămas fără rezultat, parte din ceea ce înseamnă astăzi IPA Secția Română datorându-i-se lui, sens în care propunem să îi păstrăm vie memoria prin înființarea Bursei ”IULIAN MEDREA” pe 3 categorii:

1. Bursa ”Iulian Medrea” – categoria pregătire profesională (urmarea unor cursuri, perfecționarea pe anumite domenii în legătură cu activitatea profesională, etc) – suma de 14.000 lei;
2. Bursa ”Iulian Medrea” – categoria social (în sprijinul membrilor care traversează o perioadă dificilă în urma unor calamități – evenimente deosebite în familie, etc. și au nevoie de sprijinul nostru) – suma de 14.000 lei;
3. Bursa ”Iulian Medrea” – categoria dezvoltare personală (sportivi, artiști, colecționari și alte hobby-uri) – suma de 14.000 lei.

Cei care doresc să aplice pentru aceste burse vor depune documente doveditoare privind:

  • vechimea în IPA de cel puțin 3 ani
  •  formularul de aplicare (CLICK AICI PENTRU DESCĂRCARE)
  • un curriculum vitae
  • o scrisoare de intenție prin care motivează solicitarea
  • susținerea din partea Regiunii din care face parte, respectiv o decizie emisă la nivelul Comitetului Executiv.

Solicitările vor fi discutate la nivelul Comitetului Executiv Național care va realiza selecția dosarelor depuse în vederea acordării burselor.

Termenul pentru depunerea solicitărilor este 01 august 2021, urmând ca în termen de 30 de zile Comitetul Executiv Național să se pronunțe pe acest subiect și să nominalizeze membrii care vor beneficia de Bursa Iulian Medrea, pe cele 3 categorii.