COMANDA TIMBRELOR ANUALE SI CARTOANELOR PENTRU LEGITIMAŢII

Plata taxei internaţionale
Dacă aţi ales să utilizaţi legitimaţiile tip card veţi primi automat o matriţă în luna iulie a fiecărui an pentru a le face la nivelul secţiei.
Dacă aţi optat pentru legitimaţiile tradiţionale este necesar să informaţi trezorierul internaţional în fiecare an în iulie / august în legătură cu numărul de timbre pentru anul următor. Reveniţi la pagina 5 pentru detalii. Vom face în aşa fel încât delegatul dumneavoastră să primească timbrele la congresul IPA sau la conferinţa IEC, sau le vom trimite secţiei dumneavoastră.
Taxa internaţională este de 2 CHF de membru. Trezorierul secţiei dumneavoastră sau persoana împuternicită va primi o factură la începutul fiecărui an care va trebui achitată la trezoreria internaţională înaintea începerii conferinţei anuale IEC / WC. Detaliile despre contul IPA pot fi găsite la pagină 5. Va rugăm să-l contactaţi pe trezorierul internaţional dacă din anumite motive nu puteţi achita suma integral până la data limită.
Asiguraţi-va că trezoreria internaţională are detaliile contului dumneavoastră bancar. Detaliile pot fi trimise la it-ipa@netplus.ch .
1) Numele contului bancar
2) Adresa trezorierului naţional sau a persoanei care se ocupă de acest aspect
3) E-mail-ul trezorierului sau al persoanei respective
4) Numele şi adresa băncii
5) Contul
6) Codul bancar
7) Codul Swift
8) Codul IBAN
în ceea ce priveşte timbrele care nu au fost folosite până la 15% pot fi returnate asistentului trezorierului Romain Miny până la cel târziu 15 decembrie al anului tipărit pe ele.

Legitimaţiile de membru
Cartoanele albastre costă 0.20 CHF şi se pot comanda prin Romain Miny, Asistentul Trezorierului Internaţional. Trezorierul naţional va primi factură pentru acestea. Factura trebuie achitată cât mai repede posibil dar înainte de 15 decembrie al anului curent. Dacă utilizaţi legitimatii tip card costul producţiei este responsabilitatea secţiei dumneavoastră.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =