• 158-160 sos. Olteniței, Sect. 4, București 041323 RO
  • +(40) 21 9950
  • Lu.-Vi.:  8:30am-4:00pm   W/end:  Închis

IPA ROMANIA-PENTA

This event has expired

Descrierea evenimentului

IPA Regiunea 1 București inițiază un nou tip de competiție în IPA denumită prescurtat IPA RO-PENTA, care se va desfășura în perioada 13-15.08.2021. Competiția aduce în prim-plan pentatlonul al cărui nume a derivat din limba greacă prin îmbinarea cuvintelor pente (cinci) și -athlon (concurență). Primul pentatlon a fost documentat în Grecia antică și a făcut parte din Jocurile Olimpice Antice.

Pentatleții erau considerați a fi printre cei mai pricepuți sportivi, iar antrenamentul lor făcea adesea parte din serviciu militar – fiecare dintre cele cinci evenimente din pentatlon a fost considerat a fi util în război sau luptă. În zilele noastre, pentatlonul în fapt este un concurs sportiv complex format din cinci probe diferite care îmbină îndemânarea cu abilitățile câștigate în decursul anilor petrecuți în activitatea de poliție, în cazul nostru.

Detalii suplimentare

  • C0mpetiția va avea loc în zona localității Drăgănești-Vlașca județul Teleorman, la 63 km de București via DN6/E70, profitând de formele de relief aflate din zona Bălții Corneanca care are o suprafață de 12 ha luciu apă.
  • Prima ediție a competiției va fi fără taxă de participare.
  • Cazarea participanților la competiție și a însoțitorilor acestora se va realiza de principiu la Hotelul ”MARA” *** din orașul Alexandria, iar în cazul în care se va depăși capacitatea de cazare de 20 camere aflată la dispoziția acțiunii, celorlalți participanți li se va asigura cazarea în alte locații care vor fi anunțate ulterior.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Eveniment susținut de ASOCIAȚIA INTERNAȚIONALĂ A POLIȚIȘTILOR – SECȚIA ROMÂNĂ