Refugii pentru lupi

Dincolo de profesionalismul și dăruirea cu care iși fac meseria de polițist, membrii IPA Secția Română au diverse hobby-uri și excelează în diverse domenii alte artei. Colega noastră, Magda Mirea, membru IPA și președinte IPA Regiunea 25 București, este pasionată de literatură și în mod special de poezie. Este poeta, membră a Cenaclului Literar ,,Nichita Stănescu”. Debutează în anul 2008 cu volumul ,, ,FEMEIA CU MÂINILE LIPITE DE TRUP,, Ed. Agerpress, București. În anul 2012 publică volumul ,,SIAJ,, la Editura ,,Scrisul Românesc”, Craiova, iar în anul 2014 volumul ,,CEVA NU E”, la Editura ,,Brumar” – Timișoara, volum care a fost lansat în cadrul Târgului De Carte Gaudeamus – 2014. Participă anual la tabărele de creație literară organizate de Asociația ARTGHOTICA SIBIU, precum și la activitățile organizate în cadrul Bibliotecii Județene Câmpina – Primăvara Poeților, Maratonul Poeziei, festivaluri de poezie, etc. Are apariții în volume colective: ,,ANTOLOGIA ARTGHOTICA SIBIU, 2011,2012 ,,,ANTOLOGIA POETILOR MARATONISTI” CAMPINA, edițiile 2013, 2014 și apariții în reviste literare: ,,RAMURI”, ,,URMUZ”, VATRA VECHE”, ,,CENACLUL DE LA PĂLTINIȘ”, ,,SINGUR”, ,,REVISTA NOUĂ”, ,,SINTAGME LITERARE”, ,,ALGORITM”, ,,Boema” etc.
Zilele trecute ne-a surprins în mod deosebit de plăcut cu o nouă lansare a volumului ,,Refugii pentru lupi” a apărut în 2018 la editura Brumar, lansare care a vut loc într-o atmosferă de înaltă ținută găzduită de Sala Norvegiană a Palatului Cercului Militar Național,
Domnul Florin Olaru, președintele IPA SECȚIA ROMÂNĂ și Corina Tudor,împuternicit trezorier național au fost prezenți la acest eveniment, pentru a o felicita pe colega noastră, Magda Mirea.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =