Turneu de minifotbal la Regiunea 1 Covasna

În perioada 25-28 octombrie 2018 la Târgu Secuiesc, județul Covasna s-a desfășurat Turneul internațional de minifotbal, la care au participat 8 echipe reprezentând mai multe regiuni din țară și din străinătate, manifestare ce s-a bucurat de prezența și de sprijinul președintelui IPA Secția Română, dl. Florin OLARU.

La această activitate au participat numeroși membri ai IPA Regiunea 1 Brașov delegația fiind condusă de președintele Viorel Dogaru, Regiunea 1 Bacău, delegație  condusă de Andrieş Cristinel, șeful Poliției mun. Onești, Regiunea 3 Bacău, delegația fiind condusă de președinta Silvia Racu, precum și echipa Unității Militare Brețcu sub coordonarea dlui. Lazăr Sorin și a Primăriei municipiului Târgu Secuiesc, delegație condusă de directorul Poliției Locale, Croitoru Constantin.

De asemenea, din Republica Moldova a fost prezentă echipa IPA Nisporeni coordonată de șeful Inspectoratului de Poliție, dl. Nicanor Ciochină iar din Ungaria echipa IPA Paks sub coordonarea președintelui Juhasz Istvan.

A fost o reală bucurie să ne revedem cu prietenii noștri, dl. Laurențiu Cucuteanu, președintele Regiunii 1 Dâmbovița, dl. Tamaș Iosif, fost șef al Poliției Stațiunii Poiana Brașov, dl.  Moroșanu Emil, fost șef al Poliției mun. Onești și dl. Nastasiu Lucian, șeful Poliției Stațiunii Târgu Ocna, care au primit din partea organizatorilor diplome de excelență pentru aportul adus la dezvoltarea fenomenului IPA.

Participanții s-au bucurat de interesul acordat de Asociația noastră mișcării în aer liber ori în sala de sport, s-au declarat încântați de modalitatea de petrecere a timpului liber și de socializarea de care au avut parte, apreciind cu precădere prezența peședintelui IPA Secția Română la festivitățile organizate.

Ne-am bucurat să constatăm faptul că deviza președintelui IPA Secția Română privind normalitatea este deja pusă în practică, atmosfera de prietenie și de colaborare fiind resimțită și la nivelul Regiunii 1 Covasna.

 

Cu prietenie,

În numele Comitetului Executiv Regional al Regiunii 1 Covasna,

POPA FLORIN – președintele Regiunii

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − seventeen =